Hoeven

 

Raggen in de Regen (deel 2)

De klimaatgoeroes zullen het zien als een bevestiging: Het weer tijdens de clubritten van TC de Markies worden steeds extremer! Na weken van intense hitte hebben we nu voor de tweede opeenvolgende week te maken met soms forse buien. Na een deels verregende rit over de Zeelandbrug vorige week, ontvouwde zich een gelijksoortig scenario op weg naar Hoeven. Nu ben ik meer klimaatsceptisch en bestempel dit als 'gewoon Hollands weer'.

Rondje Roosendaal

Eerste rit van het nieuwe seizoen! Vertrek om 9.00 uur bij de Schelp.
Zo staan we er dan ook klaar voor, met uiteindelijk 25 fietsende en 1 volgende buschauffeur vertrekken voor de eerste, tochtige, tocht van 2020!

De gevreesde regenbuien waren er wel deze ochtend maar dan voor 830. Het toch wel verwachtte/gevreesde bericht vanuit het bestuur dat de rit van vandaag wordt geannuleerd blijft uit.

Verheugd pak ik de al voorbereidde fiets uit de schuur en rij samen met Huub naar de Boulevard. Omdat ik zelf in de afgelopen maand nauwelijks, zeg maar niet, aan serieuze kilometers op de weg ben toegekomen ben ik benieuwd of alle virtuele kilometers op de TACX me wat zullen opleveren.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer