Gawege

 

GA TOCH WEG NAAR GAWEGE...

De zomervakantie is volop bezig maar toch trekt de clubrit van vandaag ruim 35 leden! Na de nattigheid en fikse onweersbuien van gisteren is het vandaag in ieder geval droog en de temperatuur is ook lekker te noemen. Wel hangen er volop wolken her en der die er best dreigend uitzien. Gelukkig storten ze hun natte inhoud niet over onze hoofden vandaag zodat we van prima fietsweer kunnen spreken!

Stampersgat

De clubrit van deze dag is Stampersgat. Een rit die al op het programma stond toen ik in 1995 lid werd maar door diverse veranderingen in onze omgeving toch een paar maal een parcourswijziging onderging.

In dit pinksterweekeinde zijn een aantal leden vooral ook actief in ritten zoals Tilff-Bastogne-Tilff of de Ludo Vriens Toettocht. Het aantal leden wat vandaag de clubrit meefietst is niet echt laag maar ook weer niet daverend druk. Aangevuld met een paar gastrijders begeven we ons vandaag op aangeven van Jan Hermes op weg via de zuidelijke uitrijroute over d’n Eimeule...

 

Voor de komende weken nog even dit: 

op 16 juni rijden we op het parcours rond het Schelde Rijnkanaal en Spuikanaal de jaarlijkse tijdrit. Uit betrouwbare bron kan ik melden dat Rob Naaijkens speciaal uit oost-Brabant over komt om zijn titel te verdedigen. Ook verneem ik dat Mark de Kock als alternatieve tocht 14 keer het Schelde Rijn Kanaal overzwemt nu hij geen passende stuurbeugel voor zijn fiets heeft. Ik kan dit echter nog niet Bevestigen.

Boonhil

 

DAGEN OM SNEL TE VERGETEN....

deze zondag lijkt een kopie te worden van vorige zondag. Als ik opsta is het nog droog, maar buienradar laat er verder geen misverstand over bestaan: er komt weer regen aan. Op zich ziet het er niet schrikbarend uit, het zou zelfs al vrij snel over moeten trekken? Maar wie goed kijkt ziet in de bewegende beelden van het afgelopen uur dat er overal boven Brabant nieuwe plukjes verschijnen. En elk plukje is een nieuwe actieve bui. Dat beloofde niet veel goeds was ik bang.

Klein Zundert

 

LENTE, ZOMER OF WINTER?

14 april 2019 staat op de kalender. Alweer de 8ste rit van dit prille seizoen. Laten we even een jaar terug gaan, Klein Zundert in 2018, toen we werden getrakteerd op veel zon en een graadje of 22!! Wat een contrast met vandaag...

Waarde

 

STOEMPEN LANGS WAARDE!

Gisteren leek het nog wel bijna zomer. De temperatuur naderde de 20 graden en met volop zon was het buitengewoon heerlijk voor een buitenactiviteit. Zo reden Arjan, Jochem, Michel, Rene v D, Johan Eric, Yasta, Folke en Erwin de toerversie van Gent Wevelgem onder bijna perfecte omstandigheden. Een aardig Markies-pelotonnetje al met al!!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer