Oesterdam-Tholen

 

HOOG ZOMER MET STEVIG WINDJE! 

(verslag clubrit 14 oktober 2018)

We lopen echt tegen het einde van dit wielerseizoen aan, tenminste, als je een blik op de kalender werpt! Zei ik in een verslag van een paar weken terug dat de zomer nu toch echt voorbij was, vandaag was daar helemaal niets van te merken! De voorspellingen waren duidelijk: Temperaturen tegen de 25 graden, dan moet het ook wel hard waaien uit het zuiden, anders kan die warme lucht nooit zo noordelijk komen. En dat klopte ook wel: Een stevige wind was ons deel vandaag. Maar niemand die klaagde!

Biezelinge

 

LANGE SCHOUW, WAAR DE MANNEN GESCHEIDEN WORDEN VAN DE JONGENS!

(verslag 23 september 2018)

Op het programma staat Biezelinge, een fraaie rit van meer dan 90 kilometer voor bij het kanaal door Zuid Beveland met finish in Ossendrecht. Maar al dagen zijn de voorspellingen ronduit bagger! Gelukkig valt het met de wind reuze mee, de storm zal pas later vandaag opsteken, en met een beetje mazzel zullen we zelfs wat droge periodes hebben. Met die voorspelling in het achterhoofd besluit het bestuur dan ook om vandaag rondje Lange Schouw te rijden.

Malland

 

MALLAND, LUSJES EN BOCHTEN OP THOLEN 

(verslag clubrit 16 september 2018)

De zomer van 2018 blijft maar aanhouden. Na wat weekjes van misschien iets minder fraai weer is het vandaag weer bijna zomers! Volop zon en een lekker temperatuur was vandaag weer eens het recept. Misschien een beetje meer wind dan gehoopt, maar dat mocht de pret vandaag niet drukken.

Javadorit

 

JAVADO-rit 2018  

(verslag clubrit 9 september 2018)

Javadorit 2018, de droogte voorbij! (Markiezen, dronken van vreugde, zetten parochiezaal in Essen op z'n kop).  

Hoeven

 

Clubrit Hoeven waar wij nooit geraakten  

(verslag clubrit 2 september 2018)

Het is nog maar 8 graden als ik thuis wegfiets maar het weerbericht ziet er prima uit.  Toch maar de windstopper en de armstukken aan totdat het warmer wordt. Onderweg pikt marlon Verhaerdt nog bij mij aan want die rijdt vandaag ook mee met de Markies.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer