TCM_Slideshow_001 TCM_Slideshow_002 TCM_Slideshow_003 TCM_Slideshow_004

TC De Markies - Welkom op de site

Toerclub de Markies is een wielervereniging uit Bergen op Zoom die elke zondagochtend in de maanden maart tot en met oktober een sportieve tocht fietst. We vertrekken om 9.00 uur en we rijden meestal tussen de 70 en 90 kilometer per rit. De gemiddelde snelheid ligt tussen de 30 en 32 km/uur. Degenen die willen, fietsen in de laatste tien kilometer nog een vrije finale, en dan gaat het tempo flink wat omhoog.

We vertrekken altijd op de Boulevard bij zwembad de Schelp en eindigen bij ons thuishonk Het Strandhuys, ook aan de Boulevard. Hier straat na afloop de koffie klaar zodat we nog gezellig wat kunnen napraten.

Om onze tochten veilig te kunnen rijden, stellen we grenzen aan de grootte van ons peloton. Omdat we momenteel aan dit maximum zitten, nemen we dit jaar geen nieuwe leden meer aan.

Mocht je vragen hebben over onze toerclub, stuur dan even een berichtje aan info@tcdemarkies.nl.


              *** 25 september: De Kraal van Reimerswaal***

Op zondag 25 september staat er weer een verrassing rit op het programma:
We op die zondag de Kraal van Reimerswaal fietsen, is een tocht die georganiseerd wordt door onder andere Eric en Niels van de Watering. 
Zie http://www.dekraalvanreimerswaal.nl/ voor de GPS en de kalender hieronder.

     Vertrektijd 900 uur vanaf "het Dobbertje".

 

  *** Zaterdag 1 oktober: Limburg Aller, Aller, Aller Mooiste ***

Ondertussen een echte traditie bij de club... Op zaterdag 1 oktober willen we een leuke route gaan fietsen in Zuid Limburg! We beginnen met koffie en vlaai waarna we op de fiets stappen voor een fraaie tocht langs groene dalen en steile klimmetjes. Uitdagend, maar voor alle Markiezen goed te doen. Na afloop kunnen we douchen en gaan we in Valkenburg voor de liefhebber nog even langs de Casa voor Pizza Calzone of zo... Wil je mee? Laat 't even weten via de app!

 

Laatst gewijzigd

Komende Ritten

Datum Route Afstand Chauffeur
02-10 Verrassingstocht Lars 91 Tilborg, van Michel
09-10 Rucphen 80 Vriens Ludo
16-10 Waarde 75 Watering, van de Eric
23-10 Oesterdam - Tholen 72 Watering Niels van de
30-10 Dé Snertrit 2022 52 Welzen, van Wouter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer