Pijlerdam

Datum Route Chauffeur
Pijlerdam

<geen>

<geen>

Uitrijroute Finale Afstand Wegkapitein
Korteven Halsteren 155

Dongen, van

René

Ritinformatie / verslag

Het is ons dit jaar helaas (wederom) niet gelukt om afspraken te maken de camping in de Ardennen. Ondanks herhaaldelijke pogingen krijgen we geen bevestiging. Daarom hebben we besloten om de Ardennenrit die jaar te schrappen op deze datum.

Om toch een bijzondere rit te rijden hebben we een oudje uit de mottenballen gehaald: De Pijlerdam! Deze rit is maar liefst 155 km lang en werd in het verleden regelmatig verreden.

Iets na halverwege houden we een koffiestop zodat we de benen even kunnen strekken en wat eten en drinken tot ons nemen.

Omdat we voor de Ardennenrit geen chaufeur(s) hadden voorzien is dit nog een puntje van aandacht. Gezien de lengte van de rit is het fijn dat de volgbus mee kan rijden maar dan hebben we wel een of meerdere chauffeurs nodig. Dus als je graag mee wilt en denkt dat 155 iets te veel van het goede is geef je dan op als chauffeur voor (een deel van) deze rit. De dank van je medeclubleden zal oneindig zijn!! (4 chauffers die ieder 40 rijden of 3 chauffeurs die ieder 50 km in de bus rijden mag uiteraard ook)

Een tweede punt van aandacht is de vertrektijd. Geplande tijd voor de ardennenrit was 7 uur maar voor deze rit mag je iets langer uitslapen: De vertrektijd is 7:30 uur bij de Schelp! We verwachten rond 13:00 uur weer terug te zijn.

Hopelijk tot zondag.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer