Ardennenrit

Datum Route Chauffeur
Ardennenrit Spa

<geen>

<geen>

Uitrijroute Finale Afstand Wegkapitein
Geen finale 85

Dongen, van

René

Ritinformatie / verslag

Beste Leden,

Op zondag 23 juni 2018 staat de Ardennen rit op het programma. Dit jaar een nieuwe route, met start en finish Spa, bij camping Spa 'd Or.

Na koffie met iets lekkers vertrekken we vanaf de camping en gaan we een mooie rit rijden van ongeveer 85 km. We zorgen ervoor dat deze voor iedereen goed te doen zal zijn. Het beproefde recept voor een leuke tocht: de vlakkere stukken rijden we samen, klimmen doe je op eigen tempo en boven wachten we altijd op elkaar. Eén van de laatste klimmen wordt als 'finale' aangewezen, dan mag je als Carapaz naar boven vliegen, of je rijdt rustig genietend van de omgeving naar de streep.

Na afloop kun je op de camping douchen en omkleden, waarna we met z'n allen nog wat gaan eten om de koolhydraten weer aan te vullen: spaghetti of friet met stoofvlees.

 

Nog wat praktische zaken:

- De bescheiden eigen bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 5,-- (da's voor de koffie, het douchen en het eten). Drank is voor eigen rekening, dat dan weer wel.

- We zullen om 08:00uur verzamelen bij onze gebruikelijke verzamelplaats bij Zwembad de Schelp. We willen dan om 08:15 uur vertrekken richting Spa (is ongeveer 2 uur rijden). Er rijdt geen bus mee achter het peloton. We zijn naar verwachting rond een uur of 8 's avonds weer terug in Bergen op Zoom.

- Zin om mee te gaan? Geef dit dan graag voor 9 juni even door via een mailtje naar info@tcdemarkies.nl (of stuur een appje). Geef dan ook even door of je kan rijden en hoeveel personen en/of fietsen je kan meenemen! De kosten voor vervoer worden in onderling overleg per auto gedeeld.

- Oja, we hopen natuurlijk dat er een flinke club Markiezen mee gaat. Mochten we toch minder dan 15 aanmeldingen krijgen dan kunnen we beslissen de tocht niet door te laten gaan. Kort na 9 juni laten we even weten hoe de stand is. Tenslotte geven we enkele dagen van te voren definitief groen licht afhankelijk van de weersvoorspellingen.

Groetjes!

René en Arjan

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer