Uitrijroute
Vrederust
Finale
Wouwse Tol
Afstand
68

 

Deze route voert ons langs Nispen en Horendonk naar de Lange Schouw, een bekend pad voor tc de Markies. Voor degenen die – soms – aandacht hebben voor de omgeving is het wellicht duidelijk waarom dit kruispunt op de grens van Nederland en België zo heet. Komend vanaf Horendonk zie je vlak voor het kruispunt aan de linkerkant, enegzins verscholen achter de bomen de “Lange Schouw” met daarbij de enigszins in vervallen verkerende fabriek “De Schouw”. Bij het kruispunt rechts richting Achtmaal. Deze winter hebben we deze route niet meer gekozen voor de eerste afslag links, de Zoeksedijk, te kiezen maar voor de 2e afslag naar links de Hoekvensedreef op. Zo komen we vanuit oostelijke richting Schijf in waarna we vanaf het kruispunt bij de kerk weer de oorspronkelijke route volgen.
De Route in straatnamen:
 
Uitrijroute groen.Voorjaar 2016 is dit onduidelijk i.v.m. de werkzaamheden met de nieuwe randweg/van Gorkumweg. Het is hierdoor niet mogelijk de normale route richting Boerenverdriet te volgen. Alternatief is de oude route via de van Dedemstraat.
Moerstraatsebaan – Bemmelerberg - Heide - Klavervelde - Zoomvliet - Wouwse Hil - Nispen - Horendonk - 
Lange Schouw – re Achtmaalsebaan – linksaf Zoekseweg – Schijf kruising li – meteen re houden Roosendaalsestraat – 
li Nederheidensebaan (rechts houden) – re Achtmaalsebaan – Roosendaalsebaan – li Rozenvendreef – re Boswegdreef – li Kerkweg – li ri Nispen - De Vleet - Wouwse Hil - Wouwse Tol. 

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer