Malland

Datum Route Chauffeur
Malland

Vriens

Ludo

Uitrijroute Finale Afstand Wegkapitein
Thoolseweg Halsteren 95

Nieuwdorp

Jochem

Ritinformatie / verslag

Prachtige nazomerdag, net wel een beetje teveel wind en diverse lusjes over Tholen, om mal van te worden. Helaas ging Peter Schijven al in het begin tegen het asfalt en nam na verzorging van diverse schaafwonden plaats in de bus om Ludo gedurende de rit alert te houden....

Door wegwerkzaamheden in het stadje Tholen namen we vanaf de brug even een omleiding om op de Ten Ankerweg uit te komen, wat kilometers verder nabij Poortvliet deden we dat opnieuw om nu in St. Maartensdijk uit te komen. Veel kilometers op kop vandaag van Jochem, Bas en Sjel. Helaas was het niet altijd mogelijk van Sjel z'n kilometers te profiteren doordat'ie nogal 's 20 meter voor de groep ging uitfietsen.

Het laatste rondje rond Oud-Vossemeer was in westelijke richting best pittig zodat er zich diverse waaiers vormden en mij deed dat definitief besluiten me voorlopig maar niet meer met finales te bemoeien maar waar het nodig is eervoor te zorgen dat er niemand alleen terug naar Bergen op Zoom hoeft te rijden. En zo reden Kees Simonis en ik samen met Wouter terug naar Bergen op Zoom, Esther had samen met Rene al eerder gekozen een kortere route terug via de Kladde te nemen.

De uitslag bij de A: 
1. Yast(j)a
2. Denny (die zichzelf nog wel tot moreel winnaar uitriep!)
3. Robby van Broekhoven

Sportieve groeten,
Reinier Goosens

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer