Javadorit

Datum Route Chauffeur
JaVaDo-rit

Snijders

Richard

Uitrijroute Finale Afstand Wegkapitein
Geen finale 100

Bragt, van

Arjan

Ritinformatie / verslag

 

Beste leden!

Over iets meer dan 2 weken is het zover! De jaarlijkse Javadorit wordt dan weer gereden! Gaan wij na de winst van vorig jaar onze titel met succes verdedigen?

Deze week is onze starttijd bekend geworden. We starten op zondag 8 september als tweede groep om 7:42. Dit betekent dat wij al vroeg om 6:50 weg zullen rijden vanuit Bergen op Zoom naar Parochiecentrum Statie in Essen. Dus vergeet voor alle zekerheid je lampjes niet (vooral als je vanuit Tholen moet komen). We verzamelen op de parking bij de MOC voetbalvelden aan de Olympialaan. Aan iedereen het verzoek om ook op tijd aanwezig te zijn. 

Voor diegenen die de route willen weten volg hier de link naar routeyou:

 https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/6137112/racefietsroute/javadorit-2019

Op dit moment heeft nog maar een kleine groep zich aangemeld voor de Javadorit. te weten: Arjan, Cor, Wim, Frank Tak, Lars, Paul en Albert. Charl staat ingeroosterd om de bus te rijden. 

Bovenstaand lijstje van clubleden is nog erg magertjes. Het zou mooi zijn wanneer we met een grotere groep kunnen afreizen naar Essen. Mocht je dus mee willen doen, stuur dan even een mailtje naar mij (huubhallo@hotmail.com) of benader mij even via Whatsapp. Ook wanneer je nog vragen hebt, hoor ik graag van je!

 

Sportieve groeten!

Huub Schijns

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer